вторник, 10 април 2012 г.

Пророчествата на маите се превръщат в реалност .

Пророчествата на маите се превръщат в реалност .

Човечеството ще премине неусетно от пета в шеста раса

Знаменията на маите започват да се сбъдват 150x1501 Пророчествата на маите се превръщат в реалност?
Знаменията на маите започват да се сбъдват
Нещата, които са предрекли маите започнаха да се сбъдват. За това алармира радиестезистката Славка Пенева, цитирана от „Стандарт Нюз”. По думите й, магнитното поле е намалило интензитета си в пъти и в момента е 0,4 гауса при норма от 4. „За това обаче никой не говори”, заяви Пенева, според която „големците” съзнателно не предупреждават населението.
Пенева каза още, фотонните соларно-магнитни процеси ще доведат до дни, тъмни като нощ, а човечеството ще премине неусетно от пета в шеста раса. Хаосът и безредиците пък ще станат ежедневие. Най-голямата опасност е при завъртане на магнитните полюси, защото планетата ще загуби защитния си саркофаг срещу слънчевата радиация.
За това, че промяна предстои алармира и руският гуру Алексей Шадрин, който преди време заяви, че предстои период, в който ще се задействат най-нисшите инстинкти в хората. Славка Пенева е категорична, че цивилизация, по-развита от нашата, ще ни помогне всичко да мине добре. „Ако Отгоре ни оставят да се оправяме сами – ние сме загубени”, заяви Пенева, според която голяма част от хората действат инстинктивно и една такава промяна на вибрационното ниво на планетата, би ги накарало да изгубят ума си.
Друго предсказание на маите, което се сбъдна е Парадът на планетите. Вече Венера и Юпитер се изравниха на хоризонта, а съвсем скоро това ще направи и Луната. На 21 декември пък Земята ще се изравни с центъра на Млечния път, а останалите планети ще се подредят в една линия.
За това,че планетите се намират във фаза на приближаване призна и директорът на Московския институт по практическа астрология Сергей Курапов. Той каза още, че планетата ни скоро ще премине от епохата на Земята към епохата на Въздуха. „Краят на света обаче е доста далеч”, категоричен бе Курапов

източник : РАЗКРИТИЯ.КОМ     

Няма коментари:

Публикуване на коментар