четвъртък, 14 юли 2016 г.

Папата ПРИЗНА: Видяхме БЛУДНИЦАТА!

 Новият ГОСПОДАР е вече ТУК! 



( Имайте в предвид, макар, че този източник на информация не е проверен)

Информацията е от кардинал, пожелал да остане в анонимност. Той я е предоставил на водеща алтернативна медия.
Според разказа на кардинала, Папата е свикал спешно съвещание и с примирен и спокоен глас е съобщил, че процесите, описани в „Откровението на Йоан“ са вече в ход.
Припомняме на своите читатели, че енигматичното Откровение на Йоан представлява детайлно описание на събитията преди края на света.
Папата е съобщил с примирен глас, че „През следващите месеци, Антихристът ще покаже своето лице пред света, и всички ще го обикнат“.
Експертите на Франциск стигнали до това заключение, след като през последните дни в небето се е появило явление, което те описват като Блудницата на Вавилон, която е яхнала змея Баал!
Ето как е илюстрирана в древните текстове:
Ето какво се появи в небето над различни точки на планетата преди броени дни:
Изследователите на Ватикана са сигурни, че точно това е Блудницата, която е яхнала чудовището – предвестника, за идването на сина на Сатаната.
Според библейското пророчество, Антихристът ще е безпрецедентно популярна харизматична фигура – световен лидер, когото хората ще следват сляпо.
Също така древният текст гласи, че Антихристът ще бележи всички на планетата със „знака на звяра“ – числото 666. Това ще превърне всеки човек на земята в негов роб.
Франциск твърди, че този процес ще бъде завършен до края на 2017.
Мнозина изследователи са абсолютно сигурни, че знаят точно какъв ще е този „знак“.
Това, което е шокирало върхушката на Ватикана в думите на Папата е, че той е бил напълно смирен и спокоен. Той е отбелязал фактите и не е предложил никакво противодействие на тези процеси.

Няма коментари:

Публикуване на коментар