събота, 26 ноември 2016 г.

Как ДСБ се опитва да открадне констатацията ми !?             Скъпи приятели в българската политика така става!
Когато българските политически "незнайковци" не могат да родят нова мисъл, те просто копират нечия идея, леко я напудрят с фон дьо тен и си я издигат , като свое ново знаме! :)
              Иде реч за материал - програма, която поствах тук на 18-ти ноември и ви я предложих за анализ и обсъждане.
Това е постът със заглавие : "България тръгва към 4-та българска държава!"
Това беше на 18.11.2016 г. тук на тези страници и на още 5 места в мрежата.
Днес, 10 дни по-късно ,на 26-ти ноември, във Велико Търново, на форум за създаване на нова десница, лидерът РАДАН КЪНЕВ ПРЕДЛАГА :

ДСБ подписва Договор за нова българска република


 Предлагам ви целият текст, взет от онлайн новините на вестник "Банкер", където на моите идеи и констатации е придадена леко по-друга ФОРМА, но СЪДЪРЖАНИЕТО на констатацията е същата :
ДСБ подписва Договор за нова българска република

Обединение за Нова Българска Република се обсъжда на Националното съвещание на ДСБ, което се провежда във Велико Търново. До края на форума предстои да бъде приет "Договор за Нова Българска Република" в седем точки, съобщиха от пресцентъра на партията.
Лидерът на партията Радан Кънев призова към широк политически съюз, който по думите му трябва да отхвърли категорично диктатурата и фасадната демокрация. Лидерът на ДСБ предложи харта от 7 точки, наречена Договор за нова българска република. Документът завършва с думите на Левски:"Свобода и всекиму своето"
"Ние сме наследници на политическа традиция, която в най – тежките мигове за нацията е обединявала мнозинството от българите за борба и промяна, а не е търсила компромис с причинителите на страховете и бедите на народа си. И точно сега е времето, когато това мнозинство трябва да се обедини зад простите думи завещани от апостола на свободата Васил Левски: "Свобода и за всекиму своето", се казва в текста на предложения документ, който Кънев прочете пред присъстващите.
Ето и пълния му текст:
ДОГОВОР ЗА НОВА БЪЛГАРСКА РЕПУБЛИКА
Ние, "Демократи за силна България" отхвърляме категорично подмяната на възрожденския републикански идеал, която продължава вече 70 години, във времена на диктатура и на фасадна демокрация.
1. Всеки българин трябва да има свободата да се развива, образова и забогатява съобразно заслугите, труда и усилията си, а не партийната си принадлежност.
Поставяме националния интерес, националната икономика и просперитета на хората над привелигированите политически прослойки и властващи олигархии.
2. Нашите пари и нашите данъци трябва да остават там, където са изработени - в семейството, в училището, в което учат децата ни, в болницата, в която се лекуват родителите ни, в общината, в която е домът ни.
Ще се изправим със силата и енергията на хората срещу заграбването на цялата политическа, икономическа и съдебна власт в ръцете на централната администрация, за сметка на българските семейства, малки предприятия, традиционни граждански обединения и общини
3. Голямата цел е власт на закона, силни национални институции, малка и независима администрация, обърната към гражданите, семействата и бизнеса.
Противопоставяме се на завладяването на държавата и и подчиняването на свободата на словото от политическата мафия, стопанските картели и чужди политически и икономически интереси.
4. Първата ни задача е учредяване на независима антикорупционна прокуратура, силна армия в НАТО, служби за сигурност, които да гарантират националната независимост и дипломация, която да осигури силен български глас в единна Европа.
Ще се борим срещу корупцията вътре в държавата и изнудването от външни сили, които пробиват държавната граница и отдалечават народа ни от неговите възрожденски европейски цели.
5. Няма да допуснем унищожаването на българската природа и монополизирането на нейните ресурси от мутри и олигарси.
Природата е това, което сме наследили от дедите си и оставяме на внуците си. Нейното опазване и развитие в интерес на местните общности е основа на българския патриотизъм.
6. Ще се борим за качествено образование, сигурно здравеопазване, уважавани културни институции и силен спорт в България.
За нас образованието и здравеопазването са най-важните устои на държавността, а възкресението на българския дух е пряко свързано с възраждане на националните културни и спортни традиции.
7. Днес ние протягаме ръка към всички хора, които споделят тези каузи, към всички убедени демократи, към българските предприемачи и, към всички политици от дясното и центъра. Призоваваме ги към съюз, който да отхвърли подмяната и да сложи началото на обща борба за Трета българска република, основана на възрожденския национален идеал и на националния интерес в модерната глобална епоха на несигурност.
Ние сме наследници на политическа традиция, която в най-тежките мигове за нацията е обединявала мнозинството от българите за борба и промяна, а не е търсила компромис с причинителите на страховете и бедите на българите.
И точно сега е времето, когато мнозинството трябва да се обедини зад простия идеал, завещан от Васил Левски:
"СВОБОДА И ВСЕКИМУ СВОЕТО".

А тук препратката към моят пост от 18.11.2016 г, тук в блога:
http://dodekaedar-numabraabvbg.blogspot.bg/2016/11/iv.html
България тръгва към IV-та българска държава !
 26.11.2016 г.                                                                                                                                             
София                                                                                                                     Додекаедър              

1 коментар:

 1. Здравейте
  няколко пъти жертва на измама по отношение на заем пари между индивида и дори заради това й изчезване синът ми Джон
  Най-накрая намерих добро сърце човек, който е m заем пари, исках продължение на много години и благодарение на него може да реализира мечтата си и ми дългове
  I е nothings заплати като прясно и в 72 часа вече имам пари за моя сметка
  може да се наема Бог
  Предлагам също да всичките си финансови проблеми
  Аз ще оставя своя имейл контакт му и той ще ви помогне romariobouchard@gmail.com
  и Заклевам ви, че ще бъдат изпълнени с 100/100
  Благодаря ви за вашето разбиране.

  ОтговорИзтриване