понеделник, 28 август 2017 г.

Защо Хитлер използва свастиката?

Снимка на Ошо Алия.



                                                   Защо Хитлер използва свастиката?

Хитлер е креатура на Световното задкулисие, чиято цел беше чрез него да оскверни символите и идеите на Древнобългарската духовност, първата човешка духовност от времето на Просветените българи, първите човеци на земята. Свастиката е Древнобългарският символ на Бога Слънце, обикалящ около земята и даряващ и живот. Този символ е разпространен от Дедите ни по цялата земя при разселването им след Библейския потоп в Черно море случил се 5504 г. пр.хр.
Хитлер се опита да омърси този символ и да го превърне в символ на фашизъм и "мръсен" национализъм. А днес сме свидетели как покрай Хитлер и раздухваната за него легенда, и Национализмът и Патриотизмът са обявени за вредни в следващата задкулисна манипулация - Европейският съюз!
Хитлер измисли и компрометира и идеята за Единния произход на човечеството от един Първи народ, като разпространи термина Арийци. Разбира се, полуистината е по-силно оръжие от лъжата и Хитлер използва този способ, подучен от своите спонсори Рокфелер и Ротшилд и Световното задкулисие. Той просто замени Древните българи с измислените Арийци, знаейки много добре, че готите, германите са Древнобългарските гети, разселили се и заселиили Европа в древността.
Самият Петър Дънов като студент в Америка пише дисертация, в която ясно споменава произхода на старогерманския език от Българските земи.
Няма зло, което да е сполетяло човечеството и да не е създадено и спонсорирано от Световното задкулисие на Световното лихварство - и Османското робство над българите, и Наполеон, и Хитлер, и Фашизмът, и Комунизмът, и Демокрацията и Глобализмът са все пъклените планове на жадните за световна абсолютна власт.
Измисляйки политическите системи на лъжата и манипулацията над човешкото съзнание, създавайки изкуствени обществени йерархии и продажни "елити", Световното Лихварство корумпира и постепенно унищожава човечеството, като усилено го тика и в момента към поредната световна война и изтребление.
П.С. На снимката е Звездното движение през годината на съзвездието Малката мечка или още наричано от Дедите ни Малките кола. Древните българи са смятали, че Слънцето е Коларят или още са го наричали КараКольо. Слънцето е този, който кара Колата през Небесния небосвод. Съзвездията Големите и Малките кола са подкарвани от КараКольо всяка година, като през пролетта са най-високо в небето, а през есента най_ниско. Тези съзвездия именно образуват знака на Древнобългарската свастика движейки са по небосклона и показващи на Дедите ни първите земеделци на земята кога е време за оран, сеитба или жътва. Посоката на свастиката може да бъде и на ляво, и на дясно, като оригиналът е Древнобългарската първа свастика, намерена в Алтимир. Свастиката отразява светогледа на Древнобългарските жреци за звездите, наблюдавани именно от Северното полукълбо. Полярната звезда, около която обикалят Съзвездията Колата се наблюдава само в Северното полукълбо. Именно в България е възникнала Първата човешка цивилизация, първото земеделие, първото звездобройство и така нат.
По-късно при създаване на измислицата Древна Гърция КараКольо Богът Слънце е обеззвучен на Херкулес / Херакъл!

Няма коментари:

Публикуване на коментар