петък, 20 април 2012 г.

Римския клуб


Римския клуб


Организацията, на която голям брой от членовете са и членове на Съвета за Чуждестранни Връзки (СЧВ), е Римският клуб. Римският клуб твърди, че е неформална организация, на по-малко от 100 души, които по собствените им думи са: “... учени, предагози, икономисти, хуманитаристи, индустриалци и държавни служители на национално или международно равнище...” Сред тях има членове на фамилията Рокфелер. Около 25 членове на СЧВ участват в американското дружество на Римиският клуб.

Image Клубът води начлото си от април 1968 г., когато ръководители от пет различни страни се събират в Рим по покана на Аурелио Печеи, виден италиански индустриалец, имащ тесни връзки с корпорациите “Фиат” и “Оливети”. Организацията твърди, че има решение на въпроса за световния мир и напредък. Обаче тези решения винаги подкрепят идеята за единно световно управление за сметка на националния суверинитет. Римиският клуб е натоварен със задачата да контролира разделянето на света на региони и унификацията на целият свят, затова може да се каже, че клубът е една стъпка над Билдербергите в йерархията на единния свят. (Основателят на Римиският клуб е бил близък сътрудник на Билдербергите). Доколкото бях в състояние да установя, повечето от директивите за планиране на световното управление, понастоящем идват от Римиският клуб .

   
Това е официалния Е-мейл адрес на клуба : http://www.clubofrome.org/



Ето как светът в 2052, е описан от "Римския клуб", от гледна точка на неговата философия на ръководство и предполагаемо лидерство:

1. Преразглеждане на стойностите за ефективното развитие на обществото

2. Практическа и теоретично развитие на новата икономика, което позволява:

2.1. Да даде точна оценка на природните и социални ресурси

2.2. Създаване на нови глобални финансови пазари, гарантиращи стабилност,  отговаряща на нуждите на човечеството със стоки и услуги

2.3. Създаване на достатъчно работни места за предоставяне на универсални финансови благосъстояния

3. Създаването на необходимите неправителствени организации, на глобално, национално и местно ниво

Тук са шест необходимите условия за формирането на бъдещето:

1. Социалните ценности са важни за създаване на стабилност и справедливост, трябва да бъдат свързани със всички икономически решения.

2. Глобалната икономика ще прави точна оценка на природните и човешките ресурси, пазари, работещи прозрачно и честно, предоставяне на обществени блага и услуги, с цел да се гарантира нейното устойчиво развитие.

3. По-справедливо разпределение на доходите в рамките на и между държавите.

4. Гарантиране на човешкото право да получава пълната заплата, достатъчна да осигури висок стандарт на живот. Създаване на работни места, имащи висш приоритет на инвестициите, необходимостта от обезпечаване на безработните да се взима предвид при вземане на решения.

5. Околната среда представлява биофизична и икономическа стойност, така че екологичните фактори са ограничаване на човешката дейност. Светът никога не трябва  да изпитва претоварвания.

6.За осигуряване на стабилен преход към новия устойчив глобален свят, за глобалното, национално и местно ниво трябва да се създадат необходимите административни структури.


Ние  сме на прага на Първата Глобална Революция.

(може ли да има революция , когато Идеята не овладява народните маси , а се формира от огромна медийна манипулация ? )

             Въпросът е : Ние , народът искаме ли това , което
искат световните елити ?...и по-важното ...Дали Бог , като Творец на този свят (  негов  създател и собственик - де факто и де юре )
ще допусне това ?...



Няма коментари:

Публикуване на коментар